Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kullanım amacı: Eke kızılışmutaş merkezleri yahut stadyum gibi kargaşa alanlarda müstacel çıkış bapsı sayısı henüz çokça ve sık aralıklarda olmalıdır.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkışık âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde ivedi durumlarda binanızın emniyetliğini sağlamlayabilirsiniz.

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve elan az duman solumasını sağlamlar. İnsanlar esrar solumayı önemsiz üzere görebilir oysaki yangınlardan en çok sevimli kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabil gazlar “yangın dumanı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın kabilinden ivedili durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini deruneriye hapseder.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Evgin çıkış bapsı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli örgüda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın kapıları, yangın güvenliği derunin eleştiri öneme malik olan yapısal unsurlardır. Acil durumlarda güvenli bir kaçış temin etmek üzere tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur. Yangın bapları alelumum yangın dayanımı faik malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın makul standartlara ve yönetmeliklere makul olup olmadığını belirlemek kucakin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Birey Eminği Sağlama: Baplar insanoğluın korkulu bir kayranı verimsizaltmasında kilit rol oynar. Bu denetlememdan baplar güç emniyetliğini korumada oldukça önemli bir konuma sahiptir.

Yek Kanatlı Yangın Bapları; Hiçbir kanatlı dizaynıyla, sıkı mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane emin bir çıkış sağlar.

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Yangın Çıkış Kapısı Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page